Un capitol inchis

Am sa explic in postul asta ce e cu examenul de ieri. Am sa incep cu inceputul inceputurilor . Acum 3 ani, m-am angajat intr-o minunata companie. Relativ repede, dupa 7 luni am fost promovata. Am intrat intr-un program de formare-specializare care avea sa dureze 2 ani. E un program in alternanta, facut in asa fel incat stagiarii sa-si petreaca timpul si in companie dar si la cursuri. Asta inseamna ca 2 saptamani pe luna eram in companie, 2 saptamani la cursuri. Aceasta specializare, Negociere si Relatii Clienti, pe numele ei, ar fi trebuit sa ne aduca o alta promovare in cadrul companiei, la finalizarea ei. Uite ca au trecut 2 ani. In septembrie 2008 cand am intrat in acest proiect nu era recesiune. Se declansase de 1 an si ceva in America, dar la noi inca nu se simtea.

Am si amintiri frumoase din astia 2 ani. S-au intamplat multe lucruri. Am avut sansa sa cunosc foarte multi oameni. Au fost si momente grele dar stii cum e cand se termina ceva. Tinzi sa-ti fie dor si sa vorbesti ( si sa-ti amintesti ) numai de lucrurile frumoase. Ei bine, ieri am sustinut memoriul de stagiu. E un fel de licenta. Numai ca e o lucrare ce trebuie sa cuprinda toate cunostiintele pe care le-ai acumulat in cei 2 ani. Atat teoretice cat si practice. Eu am avut si o propunere de schimbare, de adaptare la criza. 😀 A fost o propunere pusa in practica si care s-a dovedit foarte buna ( pentru ca a crescut CA a raionului unde lucram cu peste 40% ) . Asa cum spuneam, ieri am pus ultimul punct pe ultima pagina din capitolul ce urmeaza a fi inchis.

Aseara am facut curatenie. Am aruncat toate cursurile ce le pastram pentru ultimele examene ( pentru cazul in care nu le-as fi promovat ) .  Asa am dat si peste niste diplome obtinute in paralel cu aceasta specializare, in decursul acestor 2 ani. Apoi mi-am amintit si de diplomele din scoala generala, din liceu…Le-am cautat si le-am privit, amintindu-mi… Fiecare an are atribuit cate o diploma. Am zambit cand am ajuns la diploma cu premiul 1 din clasa a 12 a. Stii ? Amintirile sunt frumoase . Fac bine sufletului .

Am privit maldarul de cursuri stranse in 2 ani. Proiecte, referate, o droaie de coli A4 consumate, stres, nervi, emotii. 2 ani din viata mea. I-am aruncat la gunoi…

Acum, ma simt bine. Eliberata. Biblioteca mea e libera si ea. 🙂

Reclame

5 gânduri despre “Un capitol inchis

  1. Pingback: Un capitol inchis - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s