Renuntare

Cum as putea azi sa spun prin cuvinte tot ce traiesc ? Mi-e imposibil . Nu pentru ca eu n-as fi in stare sa o spun ci pentru ca ele , cuvintele mele , nu au forta sa redea cu exactitate si perfectiune, imperfectiunea calda a trairilor mele interioare . De ce simt asemenea lucruri ? De ce vreau sa renunt la ele ? De ce nu-mi mai pasa de nicio durere ? De ce , daca stiu ca ma va durea , imi doresc sa ma doara ? De ce linistea care ma insoteste peste tot , tot timpul , ascunde atata foc si dor si ape tulburi ? De ce nu am puterea sa continui ? De ce nu sunt si eu ca Vantul? De ce nu am forta lui si libertatea lui ? De azi vreau sa fiu libera… 

Nu mai vreau . De azi nu mai vreau …. Imi doresc sa fiu ca Vantul . Nu e nimic mai frumos ca el . E liber sa mangaie Pamantul cu intensitatea cu care are chef . Atinge cu o tandrete si o forta care fascineaza . De ce el poate ? De ce nu sunt si eu ca el ? Atat de liber… fara nicio framantare si fara nicio frustrare….

Renunt . De azi renunt la mine . Nu stiu pentru cat timp . Nici nu conteaza . Astazi simt sa renunt . De azi sunt fericita !!!

Nu-mi spune mie de plans ! Mie imi place doar ploaia !!! Nu-mi vorbi mie de viata ! Nu rabd sa aud !!!  

De azi sunt fericita !!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s