Soarele de la miezul noptii (II)

 
Oare chiar am crezut candva ca are o infatisare obisnuita ? M-am gandit la acea prima zi si la dezgustul meu pentru baietii care devenisera imediat intrigati de ea. Dar acum, amintindu-mi chipul ei din mintile lor, nu puteam intelege cum de nu mi-am dat seama imediat cat de frumoasa e. Parea ceva atat de evident. In momentul asta, cu parul ei intunecat incurcat si ravasit in jurul fetei palide, purtand un tricou plin de gauri si pantaloni de pijama largi, cu trasaturile relaxate in inconstienta, si buzele un pic deschise…imi taia rasuflarea. Sau mi-ar fi taiat rasuflarea daca as fi respirat, m-am gandit eu intepenit.  
 
 O inima moarta si inghetata poate sa se franga? Se pare ca a mea poate. O inima moarta si inghetata poate sa bata din nou ?A mea mai avea putin si incepea sa bata .   Ma visa pe mine si nici macar nu era un cosmar.Vroia sa stau cu ea, acolo in visul ei. M-am chinuit sa gasesc cuvintele care sa defineasca sentimentele care m-au coplesit, dar nici un cuvant nu era indeajuns de puternic ca sa le exprime. Pentru o clipa indelungata, m-am lasat inecat in adancimea lor. M-am uitat lung la chipul ei inconstient, simtind cum iubirea pentru ea imi cuprinde fiecare portiune din corpul meu de piatra. Dormea linistita acum, cu un zambet vag pe buze .   
Trebuie sa pastrez atmosfera naturala, tachinand-o. N-ar intelege daca as lasa-o sa vada ce simt cu adevarat. S-ar speria.Trebuie sa-mi controlez sentimentele si sa pastrez conversatia usoara si relaxata.  
 Oh si inca ceva, sunt indragostit cu disperare de tine. 
 Era un soc atat de mare faptul ca vroiam compania ei? 
  – Am obosit sa incerc sa stau departe de tine !  M-am saturat sa incerc sa stau departe de tine.Asa ca renunt.

Si, apropo, te ador…in feluri terifiante si periculoase. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s