Destainuire…

Desi am plecat de cateva minute de langa el imi lipseste . Imi lipseste tot mai mult cu fiecare secunda care trece . E ceata si sunt singura. Nu vad nici macar in mine ce va fi . Nu stiu cum … Mi-e teama sa fac un pas inainte pentru ca nu vad unde voi calca . Va fi ceva pe care  voi putea pasi sau va fi aer iar ? Ma va convinge si ceata asta ? Oare voi crede din nou ca voi avea unde sa pasesc ?

Mai bine avansez cu pasi mici . Asa , imi voi asigura supravietuirea chiar daca voi gresi . Dar cui ii pasa daca pic iar ? Ce ma mai intereseaza asta cand simt mai mult decat am facut-o vreodata ? Oare nu merita sa pic din nou pentru tot ce traiesc acum ? Ba da ! Se merita asta si chiar in plus . Numai ca am devenit atat de egoista incat sa vreau ceva si sa am chiar mai mult …

Tu esti de vina ! Ma faci sa fiu asa cum n-am stiut ca pot sa fiu vreodata . Descopar in mine lucruri care n-au iesit niciodata pana acum la suprafata . Sunt uimita . Raman masca in fata unei fiinte care iubeste asa . Care te adora . Cu fiecare secunda si minut care se scurg din clepsidra cu nisip a timpului meu.  Timp pe care acum nu-l mai pierd .Il economisesc si ma bucur de el . Nu stiu cum fac asta . E suficient sa-mi treaca prin cap un gand despre tine . Apoi , iubesc tot ce fac . Si nu-ti imaginezi cat te pot iubi pe tine pentru ceea ce ma faci sa fiu .

Sufar de dor de tine . Si sufar cu toata puterea de a simti pe care o am . Cu toata fiinta . Tanjesc dupa tine . In fiecare zi . In fiecare secunda . Cu tot sufletul . Tu stii ca nu mai am nevoie de nimic ? Toate imi sunt suficiente acum . Daca te am pe tine…

Poti sa crezi ca esti ce-mi doream fara sa stiu ? Esti mai mult decat am crezut ca pot sa gandesc . Mai mult decat mi-a permis imaginatia sa tes .

Iubesc !!!

Imi aduc aminte de parfumul tau . E la fel de proaspat in mintea mea ca si privirea ta . Privirea ochilor negrii…

Tu stii ca te iubesc ? Ar trebui sa stii !!!

Reclame

3 gânduri despre “Destainuire…

  1. De vorba cu mine insumi…nu consider ca ar fi un titlu potrivit din varii motive . Starile de fericire nu se comenteaza , intr-adevar , dar se exprima . Eu simt nevoia sa fac asta . Asa ca o fac . Cum stiu si cum pot eu . Cand spun „te iubesc” nu o spun doar de dragul de a ma auzi ; o spun doar daca o simt .
    Raspunsul meu la ultima ta intrebare e : El. El m-a facut sa ma indragostesc asa . Prin felul lui de a fi si de a simti .:)

  2. se vede ca nu stie ce vorbeste… n-am agresat niciodata fizic o persoana…
    sau poate ca el anticipeaza viitorul…
    Si eu care credeam ca Nostradamus a murit de prin 1566.. :))
    Se pare ca e printre noi inca :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s